TransitieLAB

 

 

Op deze pagina vind je, wachtend op onze nieuwe website, informatie over het aankomende Centrum voor Transitie: voor traumasensitieve behandeling, begeleiding en ontwikkeling, welke ik samen met Klinisch Psycholoog Christel Kraaij opricht.

 

Het Centrum voor Transitie zal bestaan uit behandelcentrum Trauma en Transitie (start begin 2022) en het TransitieLAB voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling (gestart 3 september 2021).

 

 

Vanuit het TransitieLAB geven we nu verrijkende activiteiten, curssusen, workshops, scholing en supervisie. Speciaal voor professionals die werken met, en mensen die zelf kampen met de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering, maar open voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen!

 

 

 

Een greep uit het aanbod vanuit het TransitieLAB:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diverse andere scholingen en aanbod zijn we aan het ontwikkelen in samenwerking met andere professionals. Meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbod gegeven door Rineke wat april 2022 zal starten na haar zwangerschapsverlof:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

     

     We don't "move on" from grief. We move forward with it.                              Group Developmental Transformations